Tuesday, 22 September 2009

Studio Amad : Gambar Ihram 09

Seperti tahun yang sudah, IMAN seperti biasa membuat beberapa program dalam rangka mengisi dan meng"ihya" kan Ramadhan. Dibuka dengan Qiam, iftar dan terakhir adalah program Cry No More.

Saya malas cakap panjang, jadi biar saya biarkan gambar-gambar berbicara...

Allah tidak pernah lupa hambaNya, hambaNya pula?


Akhwat penuh tumpuan


Ketawa semasa iftar kerana mungkin menangis di pagi raya...(tak dapat balik...hehe)


Ada orang anggap tazkirah, ada orang anggap bebelan, ada orang anggap lelucon(gambar hiasan)


Ahli CGC sedang merangka strategi yang tidak berkesudahan sambil makan ondey-ondey


Kelab penyokong CGC...


Membahagi ondey-ondey untuk program Cry No More


Emang, demo ita gapo dio tow?

Nota 1 : Buat IMAN masih banyak hal yang perlu kita buat, terus bersemangat!

Nota 2 : Sebarang feedback program IMAN, jika segan boleh langsung kepada saya.

Nota 3 : Tidak sangka, masih mampu mengutip duit raya... Muda lagi daku rupanya. Ahaks!

Nota 4 : Sudah lewat malam...Mengantuk

Gambar Hiasan

.: Amad ingatkan just in case kalian terlupa :.

16 comments:

duha said...

kelab penyokong CGC??
cehh~

Dr Amad said...

Duha- Alhamdulillah singgah juga ketua kelab penyokong CGC...nak jadi salah satu lujnah CGC,kami perlu bawa ke muktamar CGC dulu naaa...

Sekarang sokong dlu...

CGC for All

fArHanA said...
This comment has been removed by the author.
fArHanA said...

ulang balik ayat duha..
kelab penyokong CGC??
erkkkk~~~

kami tak rela~~~

Dr Amad said...

Farhana- Wah...timbalan pengerusi kelab dah masuk.Tempat kome berkumpul rupanya kat blog ini.

Teruskan bersama kami

Cikuda didahulukan, makanan diutamakan

duha said...

perah-santan le sorg2..

tak men laa nk sokong die..
ktrg cuma menghormati org yg lebih dahulu ada di cikuda..
nanti da takde,
ktrg wat kelab lebyh power :p
hehe..

9 orang penyokong da konfem ade..huhu
yang lain tu kemudian cerita..

"cikuda didahulukan, makanan diutamakan"

erm..slogan tu best..jadi kita ada kesepakatan kat situ..heh

Dr Amad said...

Duha- Bukan sokong saya...bak kata pak lah, bekerjalah bersama-sama saya,bukan untuk saya..ekekeke.

Takkan CGC ilang didunia, sebab pewaris ada lagi kat cikuda tu..=p

miss susi said...

penyokong cgc??sejak kapan??lala~bile nk ganti mkn bka posa yg tak jadi hri tu??hehe....ye du,kter bakal wat kelab lagi power..lagipong,set2 abg amad da tua2..sethn je lagi tinggal..sape pewarisnye a.amad oi..haha..

selamt hari rya..=)

miss susi said...

merangka strategi ape la CGC???mengarut je ade la...

Dr Amad said...

Cik Sue- Huhu..dah mai penasihat kehormat kelab penyokong CGC neh... Bak kata pepatah, setiap lelaki yang berjaya itu, ada wanita dibelakang ye...so trskan menyokong CGC..hehe.

Life is begin at 40...so still young beb..

Mengarut tak pe,jangan mencarut...tak cm group sebelah "mengayam ketupat"... ahaks

*F.Y* said...

bagusnye..dtg bg komen kat cni je free2 dpt jawatan..time kasih time kasih...

cis..ada ke kata kita pewaris cgc...kan duha dah kata nak buat kelab baru la lepas korg xde~~~ lgpn cgc tu bkn ke cikuda GENTLEMEN's club?
kami gentlemen kah??? gentlewomen mungkin la kot.hahaha

selamat hari raya jugak kpd sume~~ ^_^

Dr Amad said...

Farhana Yem- sama-sama..ekeke.

Apa salahnya dengan menjadi penyokong CGC? Jika women ada benarnya, gentle itu kita KIV dlu..ekeke.

Selamat Hari Raya jua

Anonymous said...

salam.
rindunya pada aktiviti IMAN.

twp06

Dr Amad said...

Anony- Wslm... jika rindu, sesekali mai la turun Bandung ni...banyak bnda kita boleh buat sama-sama.

kpbi 06...ekekeke

nurul88 said...

Emang, demo ita gapo dio tow?

ita cik onde2 la...(bangga dpt fhm bahasa ganu)

aih, xde sokong mna2 eh..
kelab ktorng trsendiri..MDC~ harap maklum..he:)

Dr Amad said...

Nurul- MDC adakah sejenis ayam goreng yang dijual kat McD?