Saturday, 24 October 2009

Gambar Keluarga IMAN

Seperti yang dijanjikan oleh saya, berikut adalah gambar-gambar setiap ahli IMAN mengikut biro masing-masing. Dengan satu pesanan, tugas itu tanggungjawap, dan setiap tanggungjawap akan dipersoalkan depan Allah kelak. Buat kerja dengan sehabis baik.

Tanggung atas dunia,
Jawap diakhirat.

Semangat!!!








Nota 1 : Terima kasih daun keladi buat designer kita, Awang dan penyumbang idea...Dr Amad.

Nota 2 : Dalam banyak-banyak biro, Biro Ekonomi paling smart...huhu.

Nota 3 : Kepada sesiapa yang muka tidak jadi dalam gambar ini, lain kali antum kena pandai beza apa itu gambar formal, dan gambar abnormal. Tension gue!

Nota 4 : Kenapa ada biro berbunga, ada yang tidak? Awang dah malas nak buat. Tak tido malam tau nak buat ke benda ni. Siapa yang tidak puas hati, pergi kejar Awang lepas ni..ekeke

.: Amad ingatkan just in case kalian terlupa :.

16 comments:

nurul88 said...

wah..cantik2..
trima kasih daun pandan juga ye buat kamu berdua...:) jazakumullahu khair~

ingatkan nak edit biasa2 je..tgk2 ade frame n nama rupenye..bgus2..nnt leh cuci wat album..kenangan..yg xde frame tu, huhu..nk wat cane..
dah lama teringin tgk gambar ramai2 cmni...

mcm kt kdai gmbr..tukar hbs kaler baju...fathy la yg ana prasan.ungu ke hijau..yg kak ijah n YDP pn.hehe...lawa2..gud job...kasi sedondon sehati sejiwa sket..ameen :)

gmbr dah lawa..so, smangat semua~!

salam himmah(semangat) ^^v

Dr Amad said...

Nurul- Semua itu Allah yang cipta..saya cuma rakam, dan awang cuma tukar color baju...=)

Buat kerja, buat sungguh-sungguh. Jika kerja betul dan baik, hati kita sendiri puas, insyAllah begitu jgk dihati orang lain.

Jika kita buat cikai, kita sendiri buat dan kita sendiri rasa tidak menarik mana mungkin orang lain tertarik...

Sunnahtullahnya begitu...

Semangat!

Balqis Riza said...

semua housemates saya ada dalam gambar ni =)

Dr Amad said...

Balqis- semua housemate balqis, saya yang amik gambarnya..ekeke

suhaijah said...

jeles nya...IMAN cawangan HUKM xde ke?

Dr Amad said...

Suhaijah- Sebelum bertanya tentang cawangan sana, kena bagitahu dulu apa nak buat JIKA IMAN disana ada? =)

suhaijah said...

o iye..nk brgmbr je.hiii

anasolehah_7 said...

Salam ahmad,

Thanks upload gambar, and thanks juga untuk editor dan semua adik2.

Rupa-rupanya Iman Cawangan Bandunglah yang tidak berbunga-bunga frame nya..huhu:D

p/s: takde bunga pun takpe..muka-muka kitorang insyaAllah dah berseri:D

Dr Amad said...

Suhaijah- Sudah ku duga, sekilas ikan diair sudah ku tahu jantan betinannya, inikan pula Suhaijah...conferm la ppn..ekeke

Dr Amad said...

Anasolehah-Wslm...sama-sama. So lain kali tu, harap orang Bandung sana pula wat Open House, kami boleh pergi satu Bas.InsyAllah...Suh Fathy masak..ekeke.

p/s: Tapi ada org nak gmbr deme ada bunga jgk..keh3

anasolehah_7 said...

InsyaAllah, kalau ikutkan hati nak buat tapi kalau ikut jadual harapanlah..insyaAllah:D

p/s: siapakah gerangan orang itu?

Dr Amad said...

Anasolehah- Best2...cari tau waktunya..

p/s: siapa? ada deh...siap suh salam maut ke awang...sal tak buat gmbr kome bunga2...keh3.

duha said...

haih..biro sape laa tu yg tak ske nk pandang kamera '-____- tgh ade gangguan teknikal kot?

Dr Amad said...

Duha- Masalah sungguh biro ni...nak2 baris belakang tuh...degil! ahaks

Ngertos?

duha said...

eh..yang barisan blkg yg baik2..siap pandang kamera an..sebab paham ni gambar formal..yang duduk kat depan sume nak pandang tempat lain..sorg je pandang depan..tu pun macam tgh berangan je :p ingat ke siape tah~ hehe..takpe..UPMI paling best jgak~

Dr Amad said...

Duha- Hehehehe...berat 66 dak laki biro ni.Luahan ikhlas tow. Dengarlah tu wahai Encik Lelaki!

UPMI best? erkkkk