Saturday, 17 October 2009

Lensa Amad : Open House CGC

Salam kepada semua. Didoakan agar semua dipelihara oleh Allah IMAN. Kali ini saya ingin berkongsi sedikit gambar-gambar program Open House CGC ( Cikuda Gentleman Club) yang didukung sama oleh Kelab Penyokong CGC. Bukan Pas sahaja ada kelab penyokong, kami pun ada. Hehehehe...

Haikal, Adi, Reza Ganjaguru, Izhar, Hang Hanep

Mak Ngah!!! Pengantin dah sampai

Hairina Si Penunggu Satey

Bosan sungguh dengan Bos, tak romantik. Tidak pandai buat love. Itulah time bercinta cintun dengan Mimi tak belajo buat benda-benda ni...Guane neh!! ekeke

Orang kuat makan...eh salah. Orang kuat CGC

Sayap baru CGC, Kelab Penyokong CGC (Ekekeke)

Farid naik "syeikh" sebab lapar, dan Gapo tersepit antara dua punggung

Kelab Penyokong yang obses not obes pada Komera

Allah is the One GOD; the Creator, the Initiator, the Designer. To Him belong the most beautiful names. Glorifying Him is everything in the heavens and the earth. He is the Almighty, Most Wise. [59:24]

Nota 1 : Sudah menjejak kaki ke desa Sumbersari untuk KKN dengan Hajar dan Botak. Komen? nanti yaa...

Nota 2 : Positifkan diri dan menerima seadaaya, amat membantu diri untuk BERTENANG.

.: Amad ingatkan just in case kalian terlupa :.

18 comments:

MDC's member..^^ said...

eiiii...mna ada ktorg kelab penyokong CGC...ni yg xpueh ati nih...hukhuk

momoooo said...

huhhuk..saya raselakan...cgc tu molek ditukar kepada cikuda`s girls club....bru betul..heheheeh..selamat hari raye..maap zahir dan batin...sori terlmbt minta maap...tak sempatla...huhu

Balqis Riza said...

satayyyyy....*drooliiinggggg*

nurul88 said...

"Kelab Penyokong CGC"

Cikuda,18 Okt 09- Dr Amad telah membuat kenyataan palsu mengenai MDC yg dikatakan kelab penyokong CGC..

"Kelab Penyokong CGC" yg dibangga2kan & diwar2kan dlm blognya sebenarnya adalah sebuah pertubuhan rasmi,yg bukan dibawah naungan CGC..

Menurut kenyataan seorang dari penggerak MDC yg tulus & dipercayai kesahihannya,
"skali lagi ditegaskan..kami Muslimat D'Cikuda (MDC), berdiri sendiri & bkn penyokong kalian..terima ksh & hrp maklum~"

-hehe..sekian dahulu dari saya, wakil MDC ;D

urm,pengantin dr cileles terlindung..huhu.upload gmbr IMAN plak ye^^tq

Dr Amad said...

McD- MCD saya tak familiar...burger McD kenal sangatla..ekeke.

Hati manusia, emang payah dipuaskan..udah namanya manusia..ekeke

Dr Amad said...

Momoooo- CGC dah dipatenkan sebagai Cikuda Gentleman Club...muslimat jadi kelab penyokong sudey...

Ni selamat hari raya ape? hari raya deepavali ke? selamat hari raya juga tau...ada tergurau, tersekeh tu ampun dipinta..

Dr Amad said...

Balqis- Satay is kenyang...nak ayam goreng oat buley?

Anonymous said...

aduh..sabar je la..sape la penyokong cgc yg bakal bubar xlma lagi nie..huhuhu..

Dr Amad said...

Nurul-

"CGC Pusat Membidas Kelab Penyokongnya Sendiri"

Cikuda,18 Okt 09- Sikap "kacang lupakan kulit" oleh Kelab Penyokong CGC telah dibidas hebat oleh Dr Amad sebagai jurucakap rasmi CGC.

" Saya mengecam sekeras-kerasnya laporan dan tanggapan yang telah dilahirkan dari segelintir ahli Kelab Penyokong CGC. Pada masa yang sama, saya menyedari dan menginsafi bahawa sikap begitu hanya terjangkit pada segelintir ahli kelab penyokong. Dengan ini saya menyeru, kelab penyokong CGC menginsafi keberadaan mereka dan terus bersama kami memperjuangkan nasib semua ahli kelab. Kami sebagai ahli CGC pusat tidak akan sekali-kali menyisihkan semua ahli walaupun bertaraf ahli kelab penyokong," berikut adalah kenyataan penuh yang dibacakan oleh Dr Amad, Jurucakap CGC.


p/s : Gambar IMAN perlu edit biar comey2 skit...tggu naaa..keh3...

Dr Amad said...

Anony- Sabar dan sabar...Kami masih mempunyai pelapis yang bakal melebarkan "fikrah" CGC...

ekeke

Balqis Riza said...

haha..ayam goreng oat?
tu mknn orang berdiet macam saya ni..
nak ke? haha

Dr Amad said...

Balqis- Usah ditanya tentang diet aq malu,berikan aja donk!

Keh3..penangan KKN.Gue udah bisa ngomong bahasa gaul Indonesia..

Ayam mulu

Anonymous said...

oo..cgc ade penyokong kuat disebalik tabir ye..patt la berseri2..hehe

Dr Amad said...

Anony- Setiap kejayaan lelaki kecapi ada wanita dibelakangnya...

Anonymous said...

eiii..geli.

Dr Amad said...

Anony- Geli? apekah.....

duha said...

assalamualaikum~

(terlambat pulak nak komen)

huh..konon je banyak penyokong..
tapi sume tak ngaku pun~

by the way..btul ke hari tu wat open house CGC? tapi cam wat kat markas MDC jer..takde tempat eh? sian~ sib baik dah nak bubar..

mungkin kena tukar nama program tu kepada open house cikuda..

sebab kalau wat survey, mesti ramai yg stuju..

lalla~

Dr Amad said...

Duha- Baru kuar dari gua ke? ahaks