Thursday, 19 March 2009

Terima Kasih Semua

Tanpa sedar pengunjung Amadanaksoleh telah melebihi angka 10ribu. Satu penghormatan besar buat saya.Disini saya ingin mengucapkan terima kasih pada semua pengunjung diatas lawatan singgah,sudi membaca, memberi komen,kritikan membina,sumbangsaran yang bermakna bagi blog ini.


Saya harap kalian terus bersama blog ini membaca dengan cermat,komen yang bermutu,kritikan yang bermakna,sumbangsaran yang terbaik.


Saya juga ingin menghulurkan sepuluh jari memohon ampun jika ada terkasar bahasa,tersalah tutur bicara dalam perkongsian ini.Doakan agar Amad terus istiqamah dalam MEMBERI.


Tiada insan yang terbaik melainkan insan yang bermanfaat pada insan sekitarnya.


Ada hadiah istimewa buat kalian...



Kredit buat Amad Besar


.: Amad Sayang Kalian :.

14 comments:

duha said...

same2..hehe..

moga trus dberi kesempatan dr Allah utk thabat di jalanNya..

Farhan said...

tahniah!

tp hits tak penting sangat..
yg penting kualiti tulisan..
kalo hits beratus ribu tapi sekadar entri picisan takde makne jugok..

muniri said...

tahniah!!!!
aik kasi bunga jer??
belanja makan utk pengunjung amadanaksoleh bru best=P

nurul88 said...

waduh2..
femes beno blog amadanaksoleh ni..he
mabruk 'alaik~~
blanje mkn la kan muniri kan...
alang2 tgh cuti 2

Dr Amad said...

Duha- Amin Ya Rabb...jangan segan2 mai lagi

Dr Amad said...

Farhan- Jika diberi pilih antara kualiti dan kuantiti,aku masih pilih kualiti.


Doakan agar perkongsian itu bukan perkongsian picisan,tetapi perkongsian membangun ummah.

Dr Amad said...

Muniri- Sama-sama,bunga pun ok pe.Cantik...ala tom yam hari tu pun muniri xkasi lagi..hik3.

Dr Amad said...

Nurul- Boleh je nak belanja...buka kipas,tekan la yang mana perkenan 1,2 atau 3 dan buka mulut... Makan angin...wahahahah.

Sama-sama...doakan ana

amir_din said...

erm..tahniah gak..moga2 perkongsian ilmiah ni dapat memotivasi diri kita untuk sama2 mendamba redha n kasih Ilahi=) ameen..

Dr Amad said...

Amir_din- Sama-sama...redha Dia kita pinta,iA

sinar_islami said...

Mabruk..
Tgk la anak murid sapa..sifunya siapakan.. :)
Erti Hidup Pada Memberi..
Teruskan perjuangan

ps:Kot ye pun bgi bunga..bagi la byk2 skit..pic lain skali ke..

3rdmarch said...

bole lawan ust.hasrizal ni kekgi..

Dr Amad said...

Sinar- Satu tu tandanya semua pembaca tu special bagi ana..=)

Orang sama "channel" cmtu la.memberi

nur_aishah said...

Salam Amad...
Wah, 10 ribu..mantap!!Tahniah..
teruskan usaha anda memberi...
Kelakar la Pok Meng model of the picture..lucu amat..hehe(",)

wslm