Sunday, 16 May 2010

Vest Palestin Untuk Anda!

Tekan untuk besarkan

Vest Palestin!!!

Size : Free size

Harga : 85000 rupiah



10% keuntungan akan disalurkan kepada tabung Palestin!

Jom membeli sambil beramal... =)



Kepada yang berminat untuk mendapatkannya boleh menghubungi :


Nazmina FK'07 : 081809373036

Qalif FARMASI'07 : 087827547393

Ahmad Fahmi FK'06 : 081931766393

...................................................................................................................

Ada tawaran pribadi kepada sahabat-sahabat kesayangan yang diluar Bandung, tetapi berminat untuk dapatkan vest Palestine ini, saya sanggup untuk menguruskan pembelian dan penghantaran vest Palestine ini kepada anda semua.

Anda boleh hubungi saya di alamat email ini : fahmieman@yahoo.com

Ayuh teman, dapatkan sebelum terlambat!

Palestine adalah aqidah, kerana Palestine adalah iman, kerana Palestine adalah taqwa. Palestine adalah segala-galanya bagi insan bersyahadah!

8 comments:

azira zahadi said...

Dr Amad,
85000 rupiah brp RM???

=)

Dr Amad said...

Untuk di Malaysia, saya jual RM50 tidak termasuk pos...kalau rumah dekat,boleh hantar ke tangga rumah jah...=) free of charge..

azira zahadi said...

Dr Amad da abis exam blum??
Bla blk Malaysia/Trg?? Hehe

Sy nk beli 2 vest palestin tu..
Tp mgkn boleh anta ke adress sy kt KL kot sbb mase sy bnyk kat KL brbanding dkt trg.

Lgpun susah gk kalau Dr Amad anta smpai ke tgga, nati kene jemput2 minum air dulu la, jwb soalan mak bapak plak la..haih, leceh..haha

So, Dr Amad tolong kire skali bayaran ye trmasuk byrn pos..Mcm mane sy nk byr dkt Dr Amad.. Pa pe pun, kalau blum abis exam, just concentrate for ur exam 1st, urusniaga boleh dibuat slpas ini.. =)

Dr Amad said...

Azira- Balik? belum tentu lagi...tapi IA akan balik...

Ok, just bagi email untuk urusan jual beli

Nur Ikram MH said...

salam.. amad, sy nk 2 helai bole? kene bayr selewt2 ny bile?

Dr Amad said...

Ikram- Sal duit tu, kite inform balik ke awok la...okeh

Nur Ikram MH said...

ok =)

azira zahadi said...

naz04_ra@yahoo.com

Ni emel sy..syukran